Το «ευχαριστώ» της Ερασιτεχνικής στους κατόχους της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με την οποία ευχαριστεί τους 10.339 κατόχους της Κάρτας Φίλου για την περίοδο 2020-21.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

«H AEK ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι οι ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 σταμάτησαν στις 10.339. Η Διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και ολόκληρη η “κιτρινόμαυρη” οικογένεια αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους 10.339 φιλάθλους μας που στήριξαν το Σύλλογο σε μία από τις κρισιμότερες σεζόν που έχουμε βιώσει.

Παράλληλα, καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει το Σύλλογο με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2021-22 και τις ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-22 που ήδη έχουν τεθεί σε κυκλοφορία.

- Advertisement -

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ!»

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -