Το γκολ του Πινέδα στην Λεωφόρο, υποψήφιο για «Best Goal» της 5ης αγωνιστικής (pic)

Η Superlague γνωστοποίησε τα υποψήφια γκολ, συμπεριλαμβανομένου το τέρμα που πέτυχε ο Μεξικάνος άσσος της «Ένωσης», που θα διεκδικήσουν το βραβείο του καλύτερου γκολ.

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Λεωφόρου καθώς επικράτησε με 2-1 εναντίον του Παναθηναϊκού. Η «Ένωση» αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως με τα γκολ των Τσούμπερ και Πινέδα έκανε την ανατροπή και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα το γκολ του τελευταίου που έδωσε το προβάδισμα και εν τέλει την νίκη στον «Δικέφαλο» αποτελεί ένα από τα υποψήφια γκολ για να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου γκολ της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague για την σεζόν 2023-24.

Μπορείτε να μπείτε στο εδώ και να και ψηφίστε το Stoiximan Best Goal για την 5η αγωνιστική. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.

- Advertisement -

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τα υποψήφια τέρματα εδώ:

 

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -