Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το καινούριο σχήμα της Ακαδημίας της «Βασίλισσας»

Το καινούριο σχήμα της Ακαδημίας της «Βασίλισσας»

Ανανέωση με νέα πρόσωπα στην ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA

«Aλλαγή φρουράς» στο δομικό σχήμα του παραγωγικού – εκπαιδευτικού Προγράμματος της «Βασίλισσας». Nέος Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA και των Τμημάτων Υποδομής αναλαμβάνει ο Γιώργος Αρναουτάκης.

Ο Κρητικός προπονητής και επί σειρά ετών μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας αναβαθμίζεται, μετά την προώθηση του Νίκου Κότσιαρη, σε ρόλο Team Manager στην Ομάδα των Ανδρών.

Με την αναδιάρθρωση το τεχνικό επιτελείο διαμορφώνεται ως εξής: Γιώργος Αρναουτάκης (Αθλητικός Διευθυντής και επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας), Νάκης Μουρατίδης (πρώτος προπονητής Ομάδας Εφήβων και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας), Δημήτρης Μαστρογιάννης (πρώτος προπονητής Ομάδας Παίδων και βοηθός προπονητή Ομάδας Εφήβων), Ανδρέας Γαβαλάς (βοηθός προπονητή Ομάδας Παίδων και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας). Γυμναστής αναλαμβάνει ο Γιάννης Σούρμπης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ

Νέος αθλητικός διευθυντής της AEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA και των Τμημάτων Υποδομής. Επί σειρά ετών μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας.

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MEDITERANIAN COLLEGE), πτυχιούχος Ναυτιλιακών Σπουδών (ΙΕΚ ΞΥΝΗ) και επί πτυχίο στο τμήμα Τεχνολογίας Νέων Υλικών (Πανεπιστήμιο Κρήτης).Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 7 ετών από την ομάδα του Ηρακλείου ΟΑΑ. Πέρασε από όλες τις ομάδες των Τμημάτων Υποδομής κατακτώντας δύο Παγκρήτια Παιδικά και δύο Παγκρήτια Εφηβικά Πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ομάδα Ανδρών και αγωνίστηκε σε Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική, και Α2 κατηγορία επί σειρά ετών, με ανάλογες ανόδους.  Το 2015 πήρε μεταγραφή λόγω σπουδών στον Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στη Νίκη Αμαρουσίου.

Είναι Πτυχιούχος της σχολής του ΣΕΠΚ. Έχει διετελέσει προπονητής στα Τμήματα Υποδομής του Ηρακλείου ΟΟΑ και του Απόλλωνα Σμύρνης. Συμμετείχε στο camp του Απόλλωνα Σμύρνης το 2015 και το 2016. Υπήρξε προπονητής στα Τμήματα Υποδομής στη Νίκη Αμαρουσίου (2017-2018) και στο SPORT CAMP Αρχαία Ολυμπία το 2017 και 2018.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Προπονητής της Ομάδας Παίδων. Μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Τσεπέλη στην Ομάδα Παίδων.

Από το 2012 έως το 2018 υπήρξε προπονητής της Ακαδημίας της ΦΕΑ. Το 2013 ήταν βοηθός προπονητή στην Ομάδα Εφήβων της ΦΕΑ, όπου πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση της ΕΣΚΑ και στα μπαράζ ανόδου.

Προπονητής ατομικής βελτίωσης παικτών, με παρακολούθηση πληθώρας διδακτικών σεμιναρίων με κυριότερα θέματα: Ατομική βελτίωση αθλητών, Προπονητική μικρών ηλικιών, Παιδοψυχολογία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας για τέταρτη συνεχόμενη περίοδο, βοηθός προπονητή της Ομάδας Παίδων από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Τεταρτοετής φοιτητής ΤΕΦΑΑ.

Ως αθλητής συμμετείχε στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ακαδημίας και του Τμήματος Ανδρών «Ροδίων Άθλησις», ενώ κατά την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στη ΦΕΑ. Έχει παρακολουθήσει διεθνή σεμινάρια Καλαθοσφαίρισης με αντικείμενο την ατομική και ομαδική βελτίωση, το σουτ, την ανάλυση βίντεο και σεμινάρια σχετικά με την άσκηση, την υγεία και τη ρήξη χιαστών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΡΜΠΗΣ

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα Προπονητική Καλαθοσφαίρισης.

Γυμναστής στην προετοιμασία της Ομάδας Ανδρών Μπάσκετ των Αγίων Αναργύρων και της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών «Ίωνες» Νέας Ιωνίας το 2020.  Γυμναστής της Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών του Αμαρουσίου, της Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών της ΑΕΚ Περιστερίου και της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών ΚΑP BC περίοδο 2018-2019.

Υπήρξε β΄ βοηθός προπονητή στο Μαρούσι το 2016, βοηθός προπονητή στην Ομάδα Εφήβων του Αμαρουσίου και γυμναστής του Αμαρουσίου το 2017 (Άνδρες, Γυναίκες, Παίδες).Υπήρξε προπονητής στο Christmas Camp AEK ΒC και Μαρούσι BC την περίοδο 2017-2018.

Δάσκαλος Γυμναστικής (πρακτική άσκησης) στο Μουσικό Λύκειο Κομοτηνής και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής το 2016.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου – Ευχάριστα τα νέα για Σιμόες

  Ο Έλληνας διεθνής παραμένει εκτός προπονήσεων  Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com