Σε επαφές βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον έμπειρο Γάλλο τεχνικό
Η Ένωση ψάχνει μια πολύ δυνατή περίπτωση για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και αυτή η περίπτωση είναι του Ρούντι Γκαρσία.
Η περίπτωση του Φερνάντο Σάντος απ’ ότι δείχνει να δυσκολεύει πολύ για την ΑΕΚ μετά την πρόκριση της εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ και πλέον οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις, ανάλογου επίπεδου.
Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Ώρα των σπορ». Μια πολύ δυνατή περίπτωση, αλλά συνάμα δύσκολη που εξετάζεται διεξοδικά από την ΑΕΚ, είναι του Ρούντι Γκαρσία.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή κι αν η ΑΕΚ καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Γάλλου πολύπειρου τεχνικού, θα είναι ξεκάθαρα μια σούπερ επιλογή ενόψει της «ΟPAP Arena».
Όπως και να χει, το θέμα αναμένεται να τελειώσει σύντομα, είτε θετικά, είτε αρνητικά, καθώς στόχος της ΑΕΚ είναι να έχει καταλήξει σε προπονητή μέσα στον Απρίλη.
