Το ματς που θα εκτίσει την ποινή του ο Πινέδα

Μετά την ιστορική επιτυχία στη Φλωρεντία, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στις εγχώριες διοργανώσεις και ειδικά στο ντέρμπι της Κυριακής (30/11, 21:00) απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ζίνι, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Φιορεντίνα και τέθηκε νοκ άουτ.

Παράλληλα, η Stoiximan Super League δημοσίευσε το επίσημο ποινολόγιο της επερχόμενης αγωνιστικής. Ο Ορμπελίν Πινέδα, που συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στις 21 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η Ένωση καλείται τώρα να διαχειριστεί τις απουσίες, να διατηρήσει το μομέντουμ από την ευρωπαϊκή νίκη και να παρουσιαστεί έτοιμη για το καθοριστικό ντέρμπι στο πρωτάθλημα.

Συντακτική ομάδα AEK PASSION
Συντακτική ομάδα AEK PASSIONhttps://www.aekpassion.gr
Το ⁦AEKPASSION.gr⁩ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και καθιερώθηκε στο κιτρινόμαυρο κοινό για όλα τα θέματα που αφορούν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως! Με αφοσίωση και βασικότερο το πάθος για την ΑΕΚ, σας προσφέρονται καθημερινή αρθρογραφία, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -