Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το μήνυμα της Original 21 για τον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα της Original 21 για τον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Εκτός από την ΠΑΕ ΑΕΚ, που τον στηρίζει έμπρακτα, και η Original 21 με ανάρτηση στο Facebook στέκεται δίπλα στον άτυχο οπαδό.

Δίπλα στον άτυχο οπαδό της «Ένωσης», που τραυματίστηκε σοβαρά στο Αγρίνιο, μετά από πτώση του από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, στέκεται όλη η οικογένεια της ΑΕΚ.

Διαβάστε την ανάρτηση αναλυτικά:

 

Αδερφέ μας Κούμπα…

Σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας να πανηγυρίσεις με πάθος το επόμενο γκολ του Μάρκο, του Πέτρου, του Όγκνιεν, του Μιχάλη, του Αντρέ… Να ξαναπάς εκδρομή με το club του Λονδίνου σε όποιο γήπεδο παίζει η βασίλισσα! Είσαι AEK, είσαι ORIGINAL, είσαι δυνατός και όλα είναι ήδη καλύτερα!
Όλη η ΑΕΚ είναι διπλά σου Κούμπα μας! Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στην ΠΑΕ για την άμεση βοήθεια και στήριξη της στον μικρό μας Αδερφό!

Η ΑΕΚ ειναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !

Υ.Γ 1: Όλη μας η σκέψη στο να είσαι εσύ καλά και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε όπως πρέπει…. .

Υ.Γ 2: Το πανό δεν σου το πήραν ποτέ οι θρασύδειλες κότες ΜΑΓΚΑ ΚΟΥΜΠΑ! Στην θέση του είναι και σε περιμένει! Την επόμενη φορά να πάτε καμιά τριαντάρια.. οι δέκα είστε λίγες για έναν… ΚΟΤΕΣ!

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι πλέον ισχυρή σε όλα τα επίπεδα, και δεν εξαρτάται από κανέναν»

 Τα λόγια του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ ΑΕΚ που δείχνουν το δρόμο που βαδίζει πλέον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com