Το μήνυμα του Ηλιόπουλου στον Αλμέιδα

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης απευθύνθηκε στον Ματίας Αλμέιδα στα Ισπανικά.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Μάριου Ηλιόπουλου το «παρών» έδωσε και ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Όταν τελείωσαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον «Πελάδο». Μιλώντας στα Ισπανικά του είπε:

«Σηκωνόμαστε Ματίας, συνεχίζουμε να προχωράμε. Πάμε για μάχες, πάμε για τις μεγάλες στιγμές. Πάμε για τη μεγάλη ιδέα της ΑΕΚ. Φόρτσα. Έλα πάμε!»

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο Αλμέιδα ανέβηκε στο βήμα και οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν, σε μια πολύ συμβολική εικόνα που δείχνει τον δρόμο για το μέλλον.

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -