Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το νέο Submarine σε κυκλοφορία (pic)

Το νέο Submarine σε κυκλοφορία (pic)

Κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα της χώρας.

Σε κυκλοφορία το νέο τεύχος του Submarine 021 Magazine από σήμερα Δευτέρα σε όλα τα περίπτερα της χώρας με δύο μοναδικά δώρα και 64 σελίδες που γράφουν μόνο για ΑΕΚ.

-Το ημερολόγιο της επιστροφής: Ένα μεγάλο ημερολόγιο με την εικονογράφηση της παλιάς Φιλαδέλφειας την οποία επιμελήθηκε ο σκιτσογράφος του περιοδικού, Ντοκ

-Εκπτωτικό κουπόνι 25% για την κίτρινη και τη μαύρη φανέλα της ΑΕΚ

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Καλή τύχη αγόρια…

Η ζωή προχωράει, τίποτα δεν κρατάει για πάντα… Ειδικά στον Αθλητισμό, πάντα υπάρχουν αφίξεις, αναχωρήσεις, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com