Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Το όχι της “Βασίλισσας” για το Eurocup

Το όχι της “Βασίλισσας” για το Eurocup

Η διοργανώτρια αρχή του Eurocup απέστειλε πρόσκληση στην ΑΕΚ, ώστε να δηλώσει συμμετοχή την νέα σεζόν στη διοργάνωση, με την ΑΕΚ να απαντά όχι!

Ενώ η σεζόν έχει ολοκληρωθεί με τον ιδανικό τρόπο, για την ΑΕΚ, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Η Ένωση ως γνωστόν κατάκτησε το Champions League στο Final Four της Αθήνας, προσφέροντας μας μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας!

Για αυτό το λόγο η διοργανώτρια αρχή του Eurocup θέλησε να επαναφέρει την Ένωση στη διοργάνωση της νέας σεζόν.

Οι ιθύνοντες  του Eurocup, μάλιστα, έκαναν πρόταση στην ΑΕΚ ώστε να συμμετάσχει ξανά στη διοργάνωση της νέας σεζόν, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, καθώς κανείς στην “Βασίλισσα” δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αλλαγής διοργάνωσης, αναφέροντας  πως βρίσκονται ήδη σε μια διοργάνωση  υψηλού επιπέδου.

Τα πράγματα, μάλιστα, όσον αφορά το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας ήταν ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή.

Στην ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση για τη διοργάνωση του Basketball Champions League, τόσο από πλευράς κριτηρίων, όσο και από τα έσοδα που φέρνει στις ομάδες η διοργάνωση και δεν υπήρξε ουδεμία σκέψη «μεταπήδησης» στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague Basketball.

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Έτοιμη να πετάξει για Πράγα η Βασίλισσα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ επί ελληνικού εδάφους, όπου στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com