Τελικά ποιο εύκολα απ’ ότι θα φανταζόταν κανείς και με δεδομένο τις πολλές απώλειες στο ρόστερ της από τραυματίες και διεθνείς η Ένωση είναι η νικήτρια του τουρνουά “ΟΠΑΠ Νεόφυτος Χανδριώτης”
Εμφανώς κουρασμένη η Ένωση από τα διαδοχικά παιχνίδια κινδύνεψε να χάσει ένα παιχνίδι που φαινόταν μέχρι τη στιγμή που έφτασε στους 68 πόντους στο τέλος της 3ης περιόδου. Ένα καλό δεκάλεπτο την οδήγησε στη παράταση με 84-84 τελικό σκορ.
Εκεί προηγήθηκε 1:30″ πριν τη λήξη με 89-96 και στα 45″ με το σκορ 94 – 96 χρειάστηκε ένα απίθανο γκολ φάουλ του Γκρίφιν όπου μετέτρεψε σε 94-99 το σκορ το οποίο ολοκληρώθηκε 95-99 με μια βολή από μεριάς Μακάμπι.
Τα δεκάλεπτα
17 – 29 10′
39 – 47 20′
61 – 68 30′
84 – 84 40′
Δωδεκάδες των δύο ομάδων
ΑΕΚ: Ξανθόπουλος, Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Ματσιούλις, Αγραβάνης, Μωραϊτης, Γκρίφιν, Χουγκάζ, Ρογκαβόπουλος, Ρόμπερσον, Γιαννόπουλος, Χάντερ
Μακάμπι: Ρέι, Πάργκο, Ο’Μπράιαντ, Καλοϊάρο, Σαχάρ, Κέιν, Αβντίγια, Τάιους, Αχαρόνι,
Ατίας, Μοράιντι, Χαγιούν
Αρχική πεντάδα ΑΕΚ: Μωραϊτης, Αγραβάνης, Ματσιούλις, Σάκοτα, Χάντερ

