Το αγωνιστικό πλάνο του Ιταλού τεχνικού ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ για την 3 αγωνιστική του Europa League.
Όπως αναφέρει η L’ Equipe ο Τζενάρο Γκατούζο σκέφτεται να παρατάξει τη Μαρσέιγ στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ με 4-2-3-1.
Συμφώνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της L’ Equipe ο Ιταλός τεχνικός των Μασσαλών έχει, ήδη, κατασταλάξει στους 10 από τους 11 που θα παρατάξει, ενώ έχει αποφασίσει και για τη διάταξη.
Η Μαρσέιγ αναμένεται να αγωνιστεί αύριο κόντρα στην ΑΕΚ με 4-2-3-1 με τον Μπλάνκο κατώ από τα δοκάρια να παίρνει τη θέση του Πάου Λόπεθ μετά τον τραυματισμό του, ενώ στο αρχικό σχήμα θα είναι κανονικά ο Κλος που ξεπέρασε το πρόβλημα στο ισχίο. Έτσι ο Γάλλος μπακ θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Οι Εμπεμπά και Μπαλέρντι θα είναι οι δύο στόπερ, με δεδομένο πως ο Γιγκό δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90λεπτο, ενώ στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα είναι ο Λόντι.
Στο κέντρο ο Βερετούτ είναι σίγουρος με τον Ρονζιέ και Κοντογκμπιά να παλεύουν για τη θέση με τον πρώτο να έχει ένα προβάδισμα. Ενώ πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ που θα είναι αιχμή του δόρατος, θα κινούνται οι Σαρ, Αρίτ και Εντιαγιέ. Τρεις ποδοσφαιριστές που διακρίνονται για την ταχύτητά τους.
Δείτε τη φωτογραφία:


