Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο Basketball Champions League

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο Basketball Champions League

Διαβάστε αναλυτικά το ευρωπαϊκό καλεντάρι της «Βασίλισσας» για την πρώτη φάση των ομίλων του BCL.

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρώτης φάσης των ομίλων της φετινής διοργάνωσης, στο οποίο συμμετέχει και η ΑΕΚ.

Πιο αναλυτικά, οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στις 6 Οκτωβρίου ταξιδεύοντας στην Ουγγαρία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Φάλκο, ενώ σις 19 του ιδίου μήνα η Ένωση θα φιλοξενήσει μια ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Θα ακολουθήσουν δυο σερί αναμετρήσεις με τη Ρίγα στις 3 και 15 Νοεμβρίου (σ.σ εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα) και εν συνεχεία στις 14 Δεκεμβρίου η «Βασίλισσα» θα υποδεχτεί τη Φάλκο.

Η εν λόγω φάση για την ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 22/12 εκτός έδρας με την ομάδα που θα «μπεί» στον όμιλο από το μονοπάτι των προκριματικών.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Συνεχίζει το πρόγραμμα αποφόρτισης ο Γαλανόπουλος

  Τι έγινε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ Ο Έλληνας διεθνής χαφ της ΑΕΚ συνεχίζει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com