Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το πρώτο πέταγμα του Χρυσοποίκιλτου Δικεφάλου Αετού!

Το πρώτο πέταγμα του Χρυσοποίκιλτου Δικεφάλου Αετού!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ηγετική ομάδα της κατασκευής του Χρυσοποίκιλτου Δικεφάλου Αετού που θα κοσμεί το νέο μας γήπεδο!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το πρώτο πέταγμα του Χρυσού Δικεφάλου Αετού μας, έγινε σήμερα 01-06-2018 στις 3 το μεσημέρι. Με ειδικό αμάξι, δυο δικά μας παιδιά το παραδίδουν σε Κωνσταντινουπολίτικο Μοναστήρι σε λίγη ώρα.

Εμείς περιμένουμε από την ΑΕΚ την ήμερα και τον τρόπο παράδοσης του πλέον, και σας ενημερώνουμε φυσικά για την γιορτή που θα στήσουμε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Η Παρουσίαση του Χρυσού μας Δικέφαλου αετού θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων μας.

Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άνθρωπο Ιωάννη Παπαδόπουλο για την εξαιρετική του δουλειά.

Φυσικά, ευχαριστώ και όλα τα παιδιά που ήταν κοντά μου πέντε χρόνια τώρα και ηθικά και οικονομικά. Θα ανεβάσουμε φωτογραφίες και βίντεο σύντομα για τον κόσμο μας. Ο Δικέφαλος Αετός μας, δεν δέχεται εκεί που είναι επισκέψεις, μέχρι την ημέρα που θα τον έχει η ΑΕΚ στα χέρια της.

Και να ξέρετε όλοι ότι έχουμε επιλέξει 3 μοναστήρια για να δώσουν ευλογία οι γέροντες, στο να έχουμε πάντα επιτυχίες-ευημερία-και χαρές στην αγαπημένη μας ΑΕΚ.

ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 

Βένος Κωστελίδης.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Η προϊστορία των γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα! (Vid)

Το κανάλι “AEK Creating” συγκέντρωσε ένα μεγάλο υλικό με τα γκολ της ομάδας μας στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com