Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της «Ένωσης», Θωμάς Μαύρος θα είναι ο άνθρωπο; που θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων.
Είναι γεγονός του Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πύλες του, μόλις μια εβδομάδα μετά την συμπλήρωση των 100 χρόνων.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι ο Θωμάς Μαύρος ο αιώνιας πρεσβευτής θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων παρουσία των εκπροσώπων Τύπου. Το προσεχές διάστημα ο χώρος θα είναι στη διάθεση όσων επιθυμούν να τον επισκεφθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!
Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.
Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA «Αγιά Σοφιά» καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της».

