Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Το σημαντικό μήνυμα των κοριτσιών!

Το σημαντικό μήνυμα των κοριτσιών!

Τα πρωταθλήματα είναι στον αέρα, ο αθλητισμός είναι σε ένα τεντωμένο σχοινί και η θέση των αθλητών είναι πολύ δύσκολη ειδικά για αθλήματα που δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια σε σχέση με άλλα. Τα κορίτσια από το γυναικείο volley της ΑΕΚ στέλνουν μέσω social media το δικό τους μήνυμα που πρέπει να φτάσει στην Ερασιτεχνική, στην Ομοσπονδία και παντού. 

Τα κορίτσια της ΑΕΚ στο volley έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί ο σύλλογος στα σαλόνια της volley league. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 6 βαθμούς και στην καλύτερη περίοδο ήρθε η παύση. Ένα πρωτάθλημα που έχει λίγες ομάδες και σε μια εποχή που δεν είναι και η καλύτερη στον αθλητισμό γενικά. Με αυτή την κατάσταση που επικρατεί τους δένουν τα χέρια. Φυσικά με υπευθυνότητα θέλουν να καταπολεμήσουν τον κορονοϊο αλλά θέλουν και να μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Έτσι οι παίκτριες έστειλαν ένα κοινό μήνυμα το οποίο έγραφε: “ΝΑΙ στην υγεία, ΝΑΙ στον αθλητισμό. Ο αγώνας κατά του κορονοϊού πρέπει να συνεχιστεί , αλλά και ο δικός μας μέσα στα γήπεδα με ατομική και συλλογική ευθύνη”. Ενώ συνέχιζε με το hastag #SaveGreekSports. Το να σώσουν τον Ελληνικό αθλητισμό φωνάζουν τα κορίτσια λοιπόν, διότι ο αθλητισμός θέλει βοήθεια σε όλα τα αθλήματα. Τα μηνύματα με φωτογραφίες στα προφίλ τους έστειλαν η Βασιλική Διάλλα, η Μαρία Ράπτη και η Μαριάννα Μπελιά.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις των αθλητριών της Ένωσης:

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Η παρακάμερα του ντέρμπι (vid)

Δείτε όσα δεν «έπιασε» η κάμερα του συνδρομητικού από τη χθεσινή αναμέτρηση στο “Απόστολος Νικολαϊδης”. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com