Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Το «στολίδι» των Ιωαννίνων και ΑΕΚ – Ηρακλής

Το «στολίδι» των Ιωαννίνων και ΑΕΚ – Ηρακλής

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για το εντυπωσιακό «Νέο Κλειστό» των Ιωαννίνων, εκεί που θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η «Βασίλισσα» για τη νέα σεζόν, αλλά και για την φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Διαβάστε την αναλυτικά:

«H 7η προετοιμασία της αναγεννηθείσης (εκ των σταχτών του 2011) «Βασίλισσας» ή η 6η σε συνθήκες σχετικής κανονικότητας, θα πραγματοποιηθεί στο εντυπωσιακό «Νέο Κλειστό» Ιωαννίνων, από 17 έως 23 Αυγούστου 2020.

Στο γήπεδο αυτό θα διεξαχθεί και η φιλική αναμέτρηση ΑΕΚ – Ηρακλή, το Σάββατο 22 Αυγούστου.

Το νεόδμητο «παλατάκι» της Ανατολής, πολυπληθούς οικισμού που υπάγεται στο Δήμο Ιωαννιτών και κατοικήθηκε μετά το 1924, από Μικρασιάτες και Ποντίους πρόσφυγες, που έφτασαν στην Ήπειρο από την Ανατολή και τις Αλησμόνητες Πατρίδες, αναμένεται να αφήσει βαρύ αποτύπωμα τα επόμενα χρόνια, καθώς θ’ αποτελεί επίκεντρο του μπάσκετ, με πανελλήνια απήχηση.

Από το φιλόξενο Ίλιον του 2014 και τα λοιπά γήπεδα της Αττικής -στα οποία αναγκάστηκε η δίχως μόνιμη στέγη «Βασίλισσα» να προετοιμαστεί με την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» όταν ακόμα όλα «τα ‘σκιαζε η φοβέρα», μέχρι και τη «δευτερανάσταση», ή αλλιώς μέχρι το πείσμα του Αλέξη Αλεξίου να «προκαλέσει» την έλευση του Μάκη Αγγελόπουλου- το Καρπενήσι δις, την Ιταλία, τη Σλοβενία, τη Σερβία έως το Πήλιο, έτρεξε πολύ νερό στο «κιτρινόμαυρο» αυλάκι. Η «Βασίλισσα» άλλωστε φτάνοντας μέχρι την παγκόσμια καταξίωση της κατάκτησης του Διηπειρωτικού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και με 4 τρόπαια σε 3 χρόνια άλλαξε επίπεδο προ πολλού, όπως αρμόζει στη χιλιοδοξασμένη ομάδα, που άγγιξαν οι «Θεοί» του «Καλλιμαρμάρειου» έπους του ’68.

Στο σύγχρονο «στολίδι» των Ιωαννίνων λοιπόν,  ο Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του θα θέσουν τις πρώτες στέρεες βάσεις -ίσως στην πιο απαιτητική χρονιά της ιστορίας της ΑΕΚ, αφού δύο διοργανώσεις προστίθενται στις συνήθεις, ήτοι το 1ο Σούπερ Καπ της Basket League του ΟΑΚΑ και το F8 της Basketball Champions League 2019-2020, πτο οποίο εξαιτίας της πανδημίας διαρκείας, που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα, μετατέθηκε για Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

«Το Νέο Κλειστό είναι το τυποποιημένο γυμναστήριο “Τ11β” της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, χωρητικότητας 400 θεατών και δύναται να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες μπάσκετ Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών». Τα παραπάνω αναφέρονται χαρακτηριστικά ΕΔΩ, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συλλέξει εξαιρετικές πληροφορίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες όποιοι επιθυμούν μπορούν να αποστείλουν email στο info@neokleisto.gr».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Κατέθεσε τον φάκελο αδειοδότησης η ΚΑΕ ΑΕΚ!

Οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» κατέθεσαν σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας τον ολοκληρωμένο φάκελο της ομάδας. Ένα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com