Το Submarine στα περίπτερα όλης της χώρας! (pic/vid)

Το νέο τεύχος του περιοδικού κυκλοφορεί με συλλεκτική έκδοση για τα 95 χρόνια Ιστορίας του «Δικεφάλου».

Το μοναδικό περιοδικό για την ΑΕΚ κυκλοφορεί στα περίπτερα με ένα συλλεκτικό τεύχος το οποίο είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στη συμπλήρωση των 95 χρόνων ιστορίας του συλλόγου!

Πρόκειται για μια εικονογραφημένη (σε ένα μεγάλο βαθμό) έκδοση στην οποία μεγάλες μορφές του συλλόγου όπως οι Θωμάς Μαύρος, Ντέμης Νικολαϊδης, Βασίλης Τσιάρτας και Ηλίας Ατματσίδης γράφουν οι ίδιοι και αφηγούνται σε πρώτο πρόσωπο την παρουσία τους στην ομάδα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο, αλλά και τη φωτογραφία:

- Advertisement -

 

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -