Το ταξίδι της ΑΕΚ στην Αγλλία (vid)

Βίντεο του AEK TV από το ταξίδι της «Ένωσης» στο Μπράιτον, εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» απόψε αντιμετωπίζουν τους Άγγλους για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο Μπράιτον της Αγγλίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της ΑΕΚ, εν όψει του αποψινού αγώνα με την Brighton & Hove Albion για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Η ομάδα μας ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Λονδίνο και από την αγγλική πρωτεύουσα μετέβη οδικώς στο Μπράιτον, όπου αφίχθη νωρίς το μεσημέρι.

Το απόγευμα, πραγματοποίησε υπό καταρρακτώδη βροχή την τελευταία της προπόνηση πριν από το ματς, στο Falmer Stadium.

- Advertisement -

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί για να καταγράψει στιγμές από το ταξίδι, αλλά και την προπόνηση των Κιτρινόμαυρων…

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -