Το τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης” σε ζωντανή μετάδοση!

Το διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η ΑΕΚ θα μεταδοθεί ζωντανά με εικόνα και ήχο.

Η Ένωση ανακοίνωσε την διεξαγωγή του πρώτου διεθνούς τουρνουά χάντμπολ, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδρέα Παπασταμάτη και θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Γ.Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ από τις 4 έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Τις αναμετρήσεις θα μπορέσει να τις παρακολουθήσει το ευρύ κοινό καθώς αναμένεται να μεταδοθούν όλες ζωντανά με εικόνα και ήχο.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά πέραν των «κιτρινόμαυρων» θα συμμετέχουν ο Διομήδης Άργους, η κυπριακή Ανόρθωση και η Eurofarm Pelister.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -