Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τολιόπουλος: «Θα παλέψουμε για να πάμε στους τελικούς της Α1 και στο Final Four»

Τολιόπουλος: «Θα παλέψουμε για να πάμε στους τελικούς της Α1 και στο Final Four»

Ο νεαρός γκαρντ της Ένωσης μίλησε στον Sport FM για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και δήλωσε πως είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα του.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Τολιόπουλος για:

-τη νέα σελίδα στην καριέρα του με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Ήθελα να παίξω μαζί της στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

-το ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ΑΕΚ:
«Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Τον κόουτς τον ξέρω από 15 χρονών, έχουμε συνεργαστεί στις μικρές εθνικές ομάδες και ήθελα να δουλέψω ξανά μαζί του. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση ήταν διαδικαστικό να πω το ‘ναι’».


-το αν θεωρεί πως αδικήθηκε στον Ολυμπιακό: «Μπορεί να έγιναν λάθη και από τις δύο μεριές. Δεν κοιτάω καθόλου τον Ολυμπιακό και το παρελθόν. Σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ. Ό,τι έγινε… έγινε και προχωράμε».

-τους στόχους της ΑΕΚ: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί. Θα δώσουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια και θα παλέψουμε για να πάμε στους τελικούς της Α1 και στο Final Four. Σίγουρα θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρσι».

-το πόσο τον βοήθησε η θητεία του στον Άρη: «Αν δεν είχα κάνει εκείνο το βήμα τον Δεκέμβριο θα ήμουν σε πιο χαμηλό επίπεδο σαν παίκτης σε σχέση με τώρα. Ήταν μεγάλη υπόθεση για μένα η συμμετοχή μου στον Άρη και χαίρομαι που έπαιξα σε αυτή την ομάδα».

-τις λίγες ευκαιρίες που έχουν οι νεαροί Έλληνες παίκτες στην Α1:
«Στην Ελλάδα οι Έλληνες παίκτες παίζουν λίγο πιο αργά από ό,τι στο εξωτερικό. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι σκληρά, απαιτούνται θυσίες και από τις δύο πλευρές. Και εμείς θα πρέπει να δουλεύουμε πολύ, αλλά και οι προπονητές να δίνουν χρόνο στους Έλληνες χωρίς να φοβούνται. Πιστεύω και ελπίζω αυτό να αλλάξει στο μέλλον».

-το τι πρέπει να αλλάξει ο Έλληνας παίκτης για να ανέβει και το ελληνικό μπάσκετ: «Θα πρέπει να παίζουμε λίγο περισσότερο με το ένστικτο και το ταλέντο μας. Να μην έχουμε τόσο πολύ την τακτική στο μυαλό μας, αλλά να βγει το μπάσκετ από μέσα μας. Όταν παίρνεις πρωτοβουλίες ακόμη και λάθη να κάνεις, μαθαίνεις. Όσο πιο γρήγορα το αναπτύξουμε αυτό τόσο καλύτερα θα είναι για το μπάσκετ της χώρας μας».

 

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Ρέι: «Δεν νιώθω ηγέτης – Κάνω αυτά μου ζητά ο προπονητής, ηγέτης μας είναι ο Κιθ»

 Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, μίλησε για τον πρώτο τίτλο της Βασίλισσας, τα μεγάλα παιχνίδια …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com