Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Tον εισαγγελέα και τα ματ έστειλε ο Βασιλόπουλος στην κατάληψη της ORIGINAL!

Tον εισαγγελέα και τα ματ έστειλε ο Βασιλόπουλος στην κατάληψη της ORIGINAL!

Οι φίλοι της ΑΕΚ αποχώρησαν από την ειρηνική κατάληψη που είχαν κάνει στο άλσος για τον παράνομο σκουπιδότοπο μετά την παρέμβαση που έκαναν τα ματ και τη μήνυση του προσωρινά δήμαρχου της Ν.Φιλαδέλφειας.

Ξημερώματα Δευτέρας (11/6) και παρουσία ΜΑΤ και εισαγγελέα έληξε η ειρηνική κατάληψη των οπαδών της ΑΕΚ στο σκουπιδαριό του Δήμου. Οι φίλοι της ΑΕΚ σεβόμενοι τους νόμους έφυγαν ειρηνικά από το μέρος όπου είχαν κάνει κατάληψη χωρίς να προκαλέσουν κάποιο επεισόδιο. Μέχρι τις 5 Ιουλίου λοιπόν η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να καταστρέφει το Άλσος με το σκουπιδαριό της. Δεν έχουν ούτε έναν μήνα μπροστά τους, καθώς στις 5 Ιουλίου και σύμφωνα με την άδεια κατεδάφισης που εξέδωσε η αποκεντρωμένη διοίκηση την προηγούμενη Πέμπτη το σκουπιδαριό θα κατεδαφιστεί και θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν, με το Άλσος να αποκτά ζωή και πάλι. Αυτή την ώρα δεν υπάρχουν οπαδοί της Ένωσης στο σημείο παρά μόνο αστυνομικές δυνάμεις και εργάτες. Ραντεβού στις 5 Ιουλίου λοιπόν, με μπάντα, γλέντι και τις μπουλντόζες να κάνουν την δουλειά τους γκρεμίζοντας το σκουπιδαριό.

Σχετικά με Γιώργος Κοσμίδης

Γιώργος Κοσμίδης
Ο Γιώργος Κοσμίδης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα Κρήτης το 1998. Σπουδάζει διοίκηση και οικονομία στο τομέα του τουρισμού στο ΙΕΚ Ιεράπετρας και παράλληλα ασχολείται με τη δημοσιογραφία έχοντας ξεκινήσει από το IN.AEK.gr στη συνέχεια βρέθηκε στο AEKPASSION εδώ και 7 περίπου μήνες και φροντίζει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την καθημερινή ενημέρωση σας.

Ελέγξτε επίσης

Η προϊστορία των γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα! (Vid)

Το κανάλι “AEK Creating” συγκέντρωσε ένα μεγάλο υλικό με τα γκολ της ομάδας μας στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com