Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Τοποθετήθηκε η πρώτη πλάκα στο κτίριο των Μουσείων! (pics+vids)

Τοποθετήθηκε η πρώτη πλάκα στο κτίριο των Μουσείων! (pics+vids)

Η πρώτη πλάκα στο κτίριο του γηπέδου τοποθετήθηκε πριν από λίγο, πίσω από την παλιά σκεπαστή – Θα στεγάζει τα δύο μουσεία του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στην ουσία, πρόκειται για το επίπεδο -2, είναι η πλάκα του επιπέδου στην οποία θα πατάει το πούλμαν μπαίνοντας από την υπογειοποίηση στο κατώτατο επίπεδο του γηπέδου, στο -1 είναι τα αποδυτήρια.

Η κατασκευάστρια εταιρία και του κτιρίου είναι η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ του Αλεξάνδρου Μεταξά που ήταν και η εργολήπτρια του γηπέδου μέχρι το τωρινό του στάδιο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, αλλά και φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

 

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αλμπάνης!

    Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com