«Τώρα να παλέψουμε για την 3η θέση» (vid)

Οι Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησαν στην κάμερα του AEK TV αμέσως μετά τη νίκη της Ένωσης επί του Παναθηναϊκού στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Έπειτα από τη νίκη που εξασφάλισε την ευρωπαϊκή παρουσία της Ένωσης για την επόμενη σεζόν, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μιλώντας στο AEK TV αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι «κιτρινόμαυροι» το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, τόνισε ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια των Play – Off θα πρέπει άπαντες να παλέψουν για την κατάληψη της 3ης θέσης.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για την εντυπωσιακή απόκρουση που πραγματοποίησε στο χθεσινό παιχνίδι,ενώ σχολίασε και τις ιδιαιτερότητες της φετινής σεζόν.

Δείτε τις δηλώσεις:

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -