Τώρα που πήρε φόρα…

Στην Ευρωπαϊκή μάχη΄ρίχνεται η “Βασίλισσα”, εντός έδρας με την Μπούργκος και θέλει να συνεχίσει με νίκες τώρα που δεν την σταματάει εύκολα κάποιος.

Η ΑΕΚ προέρχεται από νίκες σε BCL και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχαν λίγο χρόνο για δουλειά οπότε όλα έγιναν στο μέγιστο βαθμό. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες και επειδή ο Έλληνας τεχνικός έχει εμπειρία από το BCL δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Ισπανική Μπούργκος.

Η ΑΕΚ θα υπολογίζει στους Κέντρικ Ρέι, και Μάριο Τσάλμερς με τον δεύτερο να…βαφτίζεται ως παίκτης της Ένωσης, ενώ παράλληλα, μπορεί να υπολογίζει και στην παρουσία του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και πραγματοποίησε τις πρώτες προπονήσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ.
Από την άλλη πλευρά, η Μπούργκος ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς προβλήματα, καθώς ο Χουάν Πεναρόγια έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ψάχνει τη νίκη μετά την προηγούμενη ήττα από την Ορτέζ, με τους Ισπανούς να έχουν ρεκόρ 2-2.

 

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -