Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η τρέλα του κόσμου δεν έχει τελειωμό !

Η τρέλα του κόσμου δεν έχει τελειωμό !

Η τρέλα του κόσμου και ο ενθουσιασμός για το παιχνίδι με την Ντινάμο δεν έχει τελειωμό!Τις δώδεκα έφτασαν αισίως οι θύρες στις οποίες έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια, για το ματς της ΑΕΚ με την ομάδα του Κιέβου.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ανακοίνωσαν πριν από λίγο ακόμη ότι δύο θύρες είναι sold out, οι οποίες αφορούν τις θύρες 5 και 10 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Αυτή τη στιγμή τα εισιτήρια που απομένουν για ηλεκτρονική διάθεση είναι λιγότερα από 3.000 και παρότι στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι αν χρειαστεί κάτι που όπως όλα δείχνουν είναι και το πιθανότερο,να ανοίξουν κι άλλες θύρες στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ, τα εισιτήρια γι’ αυτές θα μπορούν πλέον να διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια και τα καταστήματα Γερμανός.

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Να μην βρεθούμε ξανά στην ίδια θέση, γιατί δεν θα υπάρχει επιστροφή»!

Ανακοίνωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφορικά με την ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ από την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com