«Τρένο» η ΑΕΚ, πέρασε και από τη Νίκαια!

Οι ΜΑΓΚΕΣ έκαναν το καθήκον τους νικώντας με 39-20 τον Άρη Νίκαιας στο “Μάνος Λοϊζος” και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Τρίτης (16/11) κόντρα στη Γιούροφαρμ για το EHF European League.

Το μάτς:

Με διάθεση να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί μπήκαν στο τερέν του “Μάνος Λοϊζος” οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τους Μπεριά και Τζηρά, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το 6-14 στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός παρέμεινε καταιγιστικός για την ομάδα του Δημητρούλια με τους Νικολαϊδη, Παπαδιονυσίου και Ηλιόπουλο να παίρνουν τη σκυτάλη στο σκοράρισμα «εκτοξεύοντας» τη διαφορά στα 10 τέρματα (11-22).

- Advertisement -

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο πιο δυναμικά σημειώνοντας δυο γρήγορα τέρματα για το 13-23 αλλά στην εξέλιξη του ματς η Ένωση πάτησε…γκάζι και ξέφυγε ακόμα περισσότερο στο σκορ (14-31), ενώ άξια αναφοράς ήταν και η παρουσία του Κωνσταντίνου Κοτσιώνη που γι’ άλλη μια φορά «άρπαξε» την ευκαιρία που του έδωσε ο κόουτς Δημητρούλιας συνεισφέροντας τα μέγιστα στο επιθετικό κομμάτι των φιλοξενούμενων.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Νικαιώτες να μην μπορούν να αντιδράσουν ουσιαστικά, ενώ από την πλευρά του «Δικεφάλου» ο Αραμπατζής με ορισμένες ωραίες επιθετικές ενέργειες ανέβασε κι’άλλο τον δείκτη του σκορ, το οποίο εν τέλει «έκλεισε» στο 20-39.

Τα πεντάλεπτα: 3-5, 4-8, 6-14, 7-16, 8-19, 11-22 (ημιχρ.), 13-25, 14-29, 15-32, 16-36, 20-39.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -