Αρχική / AEKPASSION / Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού και νέα τεστ στη «Βασίλισσα»

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού και νέα τεστ στη «Βασίλισσα»

Έπειτα από τα σημερινά τεστ βρέθηκε παίκτης της ομάδας θετικός στον κορωνοϊό – Νέα τεστ αύριο Δευτέρα(1/3).

Σε εγρήγορση βρίσκονται άπαντες στο τμήμα μπάσκετ της Ένωσης, καθώς τα αποτελέσματα των τεστ «έδειξαν» πως βρέθηκε τρίτο κρούσμα κορωνοϊού εντός της ομάδας -το δεύτερο που αφορά αθλητή της «Βασίλισσας»-.

Αύριο Δευτέρα (1/3) θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση όσων αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα της Τετάρτης με τη Νίζνι στη Ρωσία για το BCL.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει πρόταση για Χοσεϊνί»

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί προτάσεως στον Μαζίντ Χοσεϊνί η Ένωση και τονίζει πως δεν έχει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com