«Τσέκαρε» Μπογιέ, Άλεφ και Πόνσε ο Ουζουνίδης

Στο χθεσινό οικογενειακό διπλό μικρής χρονικής διάρκειας που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα με την ομάδα της Κ20.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε και τους τρεις ποδοσφαιριστές προκειμένου να διαπιστώσει φυσικά σε τι κατάσταση βρίσκονται, δέκα ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βέβαια, το μυαλό είναι στραμμένο στην μεθαυριανή (31/07, 20:00) φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ, που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό ματς.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -