Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τσιγκρίνσκι: «Θέλει να πετύχει ο Βράνιες στην Άντερλεχτ»

Τσιγκρίνσκι: «Θέλει να πετύχει ο Βράνιες στην Άντερλεχτ»

  Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, μίλησε για τον ‘Ογκνιεν Βράνιες στο Βέλγιο.

Με δηλώσεις του ο «Τσίγκρι» στο LA DH αναφέρθηκε στον Βόσνιο πρώην συμπαίκτη του, που θα πάρει ακόμη μια ευκαιρία στην Άντερλεχτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Τσίγκρι» για τον πρώην συμπαίκτη του:

«Ο Ογκνιεν αγαπάει το Βέλγιο. Εχει μιλήσει συχνά μαζί μου για την Άντερλεχτ και μου εξήγησε, ότι δεν είχε δει ποτέ του μία οργάνωση τόσο υψηλού επιπέδου. Γι’ αυτό είναι κορυφαία ευκαιρία και θέλει πραγματικά να πετύχει. Να αρπάξει αυτή την ευκαιρία». Επιπλέον ο Τσιγκρίνσκι είπε για τον Βράνιες: «Ο Ογκνιεν είναι ένα ξεχωριστό αγόρι. Έχει επιθετικότητα μέσα του. Το πιο σημαντικό είναι να μετατρέψεις αυτό το χαρακτηριστικό σε κάτι θετικό. Ό,τι δεν είναι μειονέκτημά του, αλλά πλεονέκτημα».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ανάρτηση Δημάτου για το Europa Conference League (UECL), αλλά και για την υποχώρηση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA

Τα λέει… όλα σε ένα κείμενο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάνοντας ανάλυση για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com