Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τσούρη: «Η ΑΕΚ έλειπε από το πόλο»

Τσούρη: «Η ΑΕΚ έλειπε από το πόλο»

Η έμπειρη αθλήτρια πόλο της ΑΕΚ,μίλησε στην «ΩΡΑ» για τη δημιουργία του τμήματος από την ΑΕΚ,του στόχους που έχει με τη ομάδα αλλά και το συναισθηματικό της δέσιμο με τον Σύλλογο.

Αναλυτικά:

Αρχικά αναφερόμενη στους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» στην ΑΕΚ και να επιστρέψει στην ενεργό δράση σχολίασε: «Αυτό που με έκανε να ξαναγυρίσω στις πισίνες είναι ότι μου έλειψαν οι στιγμές με τις φίλες μ στη προπόνηση και στα αποδυτήρια. Ακόμα ένας λόγος είναι ότι το σώμα μου έχει μάθει να γυμνάζεται και νιώθω όταν προπονούμαι ότι είμαι σε καλύτερη φόρμα, έχω περισσότερη αντοχή και λειτουργώ καλύτερα και με περισσότερη όρεξη σε όλα τα επίπεδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην είσοδο της ΑΕΚ στις πισίνες τονίζοντας: «Η ΑΕΚ έλειπε από το άθλημα μας. Είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία. Αν οι μεγάλοι σύλλογοι είχαν καλές ομάδες πόλο, το άθλημα θα προσέλκυε και περισσότερο κόσμο. Θέλει πολύ χρόνο για να καθιερωθεί μια ομάδα και να μην είναι φωτοβολίδα. Οι ομάδες χτίζονται με τα χρόνια. Πρέπει να υπάρξουν ακαδημίες και να βγουν παιδιά ώστε να στηρίξουν την ομάδα σε όλα τα πρωταθλήματα ανεξάρτητου ηλικίας. Βλέπω όμως τέτοια όρεξη από τους προέδρους της ομάδας που δεν το βλέπω να αργεί πολύ όλη αυτή η οργάνωση. Τους εύχομαι να το φτάσουν εκεί που το ονειρεύτηκαν.

Όσον αφορά τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα η Τσουρή τόνισε: «Οι στόχοι της ομάδας είναι να ανεβεί κατηγορία αλλά και να δημιουργήσει μια ομάδα για το μέλλον που θα κρατήσει το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ στην Α1. Είμαστε κάποιες παλιές παίκτριες στην ομάδα με τεράστια εμπειρία και ιστορία. Είμαστε εδώ να δώσουμε το καλό παράδειγμα στα νέα κορίτσια και να τους δείξουμε το δρόμο.

Παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για το γεγονός πως θα φορέσει την φανέλα της ομάδας που υποστηρίζει από μικρή: «Για μένα είναι τιμή να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ όπως σε όλα τα σωματεία που έχω παίξει μέχρι σήμερα. Είμαι ΑΕΚ από μικρό παιδί και αυτό μου δίνει ένα ακόμα κίνητρο ώστε να δώσω όλη την εμπειρία μου και την όρεξη μου σε αυτή την ομάδα».

Αναφερόμενη στο τι της έμαθε το πόλο όλα αυτά τα χρόνια η αθλήτρια της ΑΕΚ τόνισε: «Για μένα το πόλο είναι ένα άθλημα που μου έδωσε εμπειρίες, εικόνες, αναμνήσεις και καλούς φίλους που θα έχω σε όλη μου τη ζωή. Το πόλο είναι ένα άθλημα που ακόμα είναι αρκετά αθώο και αυτό γιατί δεν υπάρχουν πολλά χρήματα και ο κόσμος που ασχολείται το αγαπάει πραγματικά. Ποτέ δεν ένιωσα ότι θα χρειαζόμουν αναβολικά. Ποτέ δεν ένιωσα ότι κάποιος ήθελε να μου πάρει τη θέση με κακία. Και αν δε το ένιωσα εγώ που έχω παίξει στο υψηλότερο επίπεδο τότε πηγαίνετε τα παιδιά σας άφοβα. Αφήστε τα να μάθουν τη Πειθαρχία, την ομαδικότητα, τη φιλία και να γίνουν καλοί αθλητές. Πρωταθλητές μπορούν να γίνουν σε οτιδήποτε θελήσουν αν έχουν κατακτήσει όλα τα προηγούμενα».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Σβάρνας: «Χρωστάμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο της ΑΕΚ, μια μεγάλη πρόκριση!» (Vid)

 Όλα όσα είπε ο Στράτος Σβάρνας στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com