Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο η «Ένωση» αλλά και οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Έλληνα διεθνή αριστερό οπισθοφύλακα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο του 2025.
Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε τον μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου για την ΑΕΚ ήταν αυτό του Έλληνα αριστερού μπακ της Μπολόνια, Μπάμπη Λυκογιάννη, όμως εν τέλει η «Ένωση» αποφάσισε να μην κάνει κάποια προσθήκη για το αριστερό άκρο ης άμυνας.
Σύμφωνα λοιπόν με το ιταλικό μέσο, «Tutto Mercato» η ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν το καλοκαίρι προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του διεθνούς αριστερού μπακ ο οποίος πιθανότατα να μείνει ελεύθερος από την Μπολόνια. Πέρα όμως από τις ελληνικές ομάδες τον Λυκογιάννη έχουν βάλει στο στόχαστρο μερικές τουρκικές ομάδες
ο Λυκογιάννης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει μέχρις στιγμής 21 συμμετοχές με την Μπολόνια, έχοντας 6 ασίστ.
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα της Ντμιίτρι Κόντι στο X:
#Lykogiannis in scadenza con il #Bologna il prossimo 30 giugno, stavolta senza opzioni di rinnovo. #AEK, #PAOK e in 🇹🇷#SuperLig sono pronti a muoversi. @TuttoMercatoWeb 👇https://t.co/a1AXlUNEa2
— Dimitri Conti (@dimitri_conti) March 4, 2025

