Βασιλειάδης: «Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, μπράβο στην ΑΕΚ»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Μούρθια και έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση, αλλά και και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μία μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και περιμένουμε όλοι τον τελικό. Σε αυτό το γήπεδο το ελληνικό μπάσκετ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές και με την Εθνική και με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ΚΑΕ ΑΕΚ και στους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ για το αποτέλεσμα. Αυτό μας δίνει και το στίγμα για το τι πρέπει να δούμε και την επόμενη εβδομάδα».

-Για τον τελικό με την Μονακό:

- Advertisement -

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μονακό είναι μία πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στον πρώτο ημιτελικό. Στον τελικό όλα είναι ανοικτά, όλα γίνονται. Με την βοήθεια και του κόσμου, η ΑΕΚ έχει ελπίδες και μπορεί να οδηγήσει σε γιορτή τους Έλληνες».

-Για την συνάντηση με τον Πάτρικ Μπάουμαν:

«Είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με την FIBA. Ζούμε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι μία κομβική περίοδος. Ως κυβέρνηση, έχουμε πάρει κάθε πρωτοβουλία για να λύσουμε το ζήτημα. Η θέση μας είναι με την Ομοσπονδία και την FIBA. Πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση πάντως».

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -