Η βαθμολογία των παικτών της ΑΕΚ

Δείτε τη βαθμολογία των παικτών της Ένωσης μετά την επική ανατροπή στο Γ. Καραϊσκάκης.

Τσιντώντας : 9 Θα μπορούσε να πάρει και 10 καθώς ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν για την ΑΕΚ. Έκανε όμως κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Γκάλο : 8 Έκανε πολλά τρεξίματα και ανεβάσματα. Είναι αυτός που βγάζει την ασίστ για το 2-1.

Τσιγκρίνσκι : 9 Ήταν καθοριστικός σε όλες τις φάσεις και καθάρισε τις επιθετικές ενέργειες των Ερυθρολεύκων. Ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1.

- Advertisement -

Βράνιες : 7 Ήταν θετικός στις τοποθετήσεις του αλλά έκανε κάποια λάθη και έδειξε ότι τον έχει επηρεάσει η πρόσφατη αγωνιστική απραξία. Όμως θύμισε τον μαχητικό Βράνιες.

Μπακάκης : 8 Καλές αμυντικές τοποθετήσεις εκτός από μία φάση που χάνει τον Πάρντο. Είχε και μια καλή σέντρα στον Αραούχο.

Κονέ : 8 Δεδομένη την παρουσία του Σιμόες που έδωσε τρεξίματα, ο Κονέ κατάφερε να δείξει την εμπειρία που έχει. Αυτή βοήθησε πολύ στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σιμόες : 9 Έκανε όλη τη δουλειά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πολλά τρεξίματα , κοψίματα και ενέργειες που βοήθησαν την ομάδα να αμυνθεί.

Μπακασέτας : 8 Φιλότιμο και μαχητικό παιχνίδι από τον Έλληνα παίκτη. Έκανε τρεξίματα , κράτησε μπάλα και βοήθησε στην επιθετική λειτουργία της Ένωσης.

Μασούντ : 7 Η ποιότητά του είναι δεδομένη. Προσπάθησε να κάνει ατομικές ενέργειες , είχε και μια μεγάλη φάση με κεφαλιά και γενικά ήταν μαχητικός.

Χριστοδουλόπουλος : 7 Σίγουρα θα μπορόυσε να ταλαιπωρήσει παραπάνω την αντίπαλη άμυνα όμως είχε κάποιες καλές ενέργειες και ταλαιπώρησε την άμυνα του Ολυμπιακού.

Αραούχο : 7 Είχε μία μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά που κατέληξε πάνω στον Προτό. Γενικά ήταν κινητικός όμως μπορούσε καλύτερα.

Γαλανόπουλος : 8 Πέρασε ως αλλαγή και έδωσε φρεσκάδα στο χώρο του κέντρου.

Λιβάγια : 7 Είχε έναν τραυματισμό και για αυτό δεν ξεκίνησε βασικός. Δεδομένου λοιπόν τις ενοχλήσεις αυτές προσπάθησε να δώσει τρεξίματα και ποιότητα. Σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε.

Γιακουμάκης : 10 Μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε το χρυσό γκολ που έδωσε τη νίκη στην Ένωση. Μόνο γι΄αυτό αξίζει τη βαθμολογία αυτή.

Χιμένεθ : 9 Έκανε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα που προκάλεσε έκπληξη σε όλους. Ρίσκαρε και τελικά δικαιώθηκε. Οι αλλαγές του τον δικαίωσαν ακόμα περισσότερο αφού ο Γιακουμάκης ήρθε από τον πάγκο και έδωσε τη νίκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -