Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Βαζέχα: «Η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα ήταν το Νίκος Γκούμας»

Βαζέχα: «Η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα ήταν το Νίκος Γκούμας»

 Συνέντευξη παραχώρησε ο Κριστόφ Βαζέχα στην ιστοσελίδα Oneman.gr, και αναφέρθηκε στο παλιό γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και στον Στέλιο Μανωλά.

 Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη, του Κριστόφ Βαζέχα στο Oneman.gr 

Ποια έδρα ήταν πιο καυτή;

Στην Ελλάδα το ‘Νίκος Γκούμας’. Ήταν πολύ κοντά ο κόσμος με τους ποδοσφαιριστές, ήταν πολύ κοντά στις γραμμές του γηπέδου. Στα άλλα γήπεδα δεν ήταν έτσι. Για παράδειγμα στο ‘Καραϊσκάκη’ είχαν ακόμη στίβο γύρω γύρω, αλλά και στην Τούμπα έχει απόσταση ο κόσμος από τους παίκτες. Πολύ ωραία έδρα ήταν βέβαια και το ‘Χαριλάου’ του Άρη.

Θυμάστε ποιος ήταν ο πιο σκληροτράχηλος αμυντικός που βρήκατε; Κάποιος που να μην έπαιζε βρόμικα αλλά να έπαιζε σίγουρα σκληρά.

Όταν βλέπω μερικά παιχνίδια σε κασέτες, γιατί καμιά φορά βάζω παιχνίδια σε κασέτες, όποτε έχω χρόνο. Ήταν πολύ σκληρό τότε το παιχνίδι. Τότε δεν προστατεύονταν οι επιθετικοί. Δηλαδή σήμερα οι κόκκινες θα έβγαιναν συνεχώς. Η μια μετά την άλλη.

Οι μάχες με τον Παχατουρίδη, τον Καραταϊδη, τον Νίκο Κωστένογλου το έχω πει πολλές φορές ότι με έχουν σημαδέψει. Ήταν βέβαια και ο Μανωλάς. Εκείνος όμως δεν ήταν τόσο σκληρός όσο έξυπνος. Ήξερε πού να τοποθετείται. Εκείνοι που προανέφερα όμως έπαιζαν πολύ δυνατά. Με τάκλιν, με δύναμη. Κι όμως μέχρι σήμερα έχω μαζί τους πολύ καλές σχέσεις. Το τι συμβαίνει μέσα στον αγώνα είναι ανεξάρτητο από την προσωπική σου σχέση με τον άνθρωπο απέναντί σου. Ήμασταν αντίπαλοι μόνο για έναν προκαθορισμένο χρόνο. Όσο διαρκούσε το ματς.

 

 

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ολοκληρώθηκαν τα νέα τεστ για κορωνοϊό

Στο πέμπτο τεστ κορωνοϊού προχώρησαν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ ενόψει του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com