Αρχική / Αρχική Σελίδα / Verde και Carrera…για το ματς με Λαμία

Verde και Carrera…για το ματς με Λαμία

Τελευταίο match για το 2019 αυτό με τη Λαμία και μέσα στις διακοπές μπορούν να αλλάξουν πολλά στην Ένωση. Ο παίκτης της ΑΕΚ, Βέρντε και ο προπονητής Καρέρα, έκαναν δηλώσεις. 

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει με 4η συνεχόμενη νίκη το 2019, και κόντρα στη Λαμία εκτός έδρας που βρίσκεται στη 10η θέση είναι πολύ πιθανό. Η Ένωση διανύει περίοδο αλλαγής και όλα όσα θέλει ο Ιταλός προπονητής να αλλάξουν στην ομάδα προς το καλύτερο, θα έχει το χρόνο τώρα στην περίοδο των εορτών. Στην συνδρομητική κάμερα έκαναν δηλώσεις για το ματς με τη Λαμία και την εικόνα της ομάδας ο Βέρντε και ο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Massimo Carrera: 

Για το τί θα δει ο κόσμος στο ματς με τη Λαμία;«Σήμερα έχουμε την τελευταία προπόνηση. Θα δω την κατάσταση των παικτών, αν έχουν ξεκουραστεί, αν έχουν επανέλθει και αμέσως μετά θα αποφασίσουμε κάποια πράγματα»

Για το τί ομάδα είναι η Λαμία;
«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πάει καλά στο γήπεδό της. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας. θα υποφέρουμε και πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για την εικόνα της ΑΕΚ:
«Η ομάδα πρέπει να είναι πιο «δεμένη». Να είναι πιο κοντά οι γραμμές. Πρέπει να παίζουμε τον αγώνα με τέτοιο ώστε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Λάθη γίνονται. Μόνο όποιος δεν έχει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κάνει λάθος. Μπορώ να αποδεχθώ το λάθος, αρκεί να μην είναι έλλειψη πνευματικής συγκέντρωσης».

Ενώ ο παίκτης της Ένωσης δήλωσε:

Για τον αγώνα με τη Λαμία:
“Έχουμε ήδη παίξει με την Λαμία. Είναι μια καλή ομάδα, όπου θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση συγκριτικά με την προηγούμενη μεταξύ μας αναμέτρηση. Μπορούμε όμως να φύγουμε νικητές από το γήπεδο”.

Για το τι τους ζητάει ο προπονητής:
“Ο κόουτς θέλει να μας περάσει την ιταλική φιλοσοφία, από ένα πρωτάθλημα πολύ σπουδαίο. Αν μπορέσουμε να εφαρμόσουμε όσα μας μεταφέρει, θα δούμε σίγουρα θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα στον σχηματισμό που μας ζητάει κι΄ εγώ θα κάνω ότι είναι δυνατό προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του”.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η προετοιμασία των ιερών χωμάτων για τα πρώτα μπετά»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την αναδρομή της σε αδημοσίευτες εικόνες από τις εργασίες στην Αγιά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com