Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Βέρμπεκε: «Υπάρχει χρόνος για Βράνιες, μέχρι το τέλος των μεταγραφών»

Βέρμπεκε: «Υπάρχει χρόνος για Βράνιες, μέχρι το τέλος των μεταγραφών»

 Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο θέμα του Όγκνιεν Βράνιες.

Τον εκλεκτό του Μάσιμο Καρέρα για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ αποτελεί ο Όγκνιεν Βράνιες, υην τελευταία εβδομάδα ωστόσο δεν υπήρχαν εξελίξεις.

Να αφήσει ελεύθερο τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό η Άντερλεχτ περιμένει η ΑΕΚ, η ομάδα του Βελγίου όμως δεν θέλει να τον χάσει, ενώ όπως είναι επίσης γνωστό δεν τον υπολογίζουν ο Βράνιες όμως θέλει να αποχωρήσει και να γυρίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Πέτερ Βέρμπεκ, και υποστήριξε πως οι Βέλγοι δεν έχουν… δεχτεί κρούση από την ΑΕΚ, και θα περιμένουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ενώ ανεφέρε επίσης πως ο Βράνιες έχει συγκεκριμένη τιμή για όποιον θέλει να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ Πέτερ Βέρμπεκ:  

«Ο Τύπος στην Ελλάδα είναι ενθουσιασμένος με τον Βράνιες, αλλά εμείς ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την πλευρά της ΑΕΚ. Έχω πει στον ίδιο να παλέψει για τη θέση του και θα δούμε στο τέλος του μεταγραφικού παζαριού τι θα συμβεί. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τότε. Ο Βράνιες έχει συγκεκριμένη τιμή».

Να θυμίσουμε  πως η Άντερλεχτ είχε αποκτήσει τον Βράνιες το καλοκαίρι του 2018 με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ και θέλει να βγάλει κάποια χρήματα από μια ενδεχόμενη πώλησή του. Όμως από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζει, οι  άνθρωποι της ομάδας τον αντιμετωπίζουν ως ξένο σώμα, και δύσκολα θα βρεθεί κάποια ομάδα να ικανοποιήσει τα «θέλω» της Άντερλεχτ.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η παρακάμερα της νίκης της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία (vid)

Δείτε πλάνα από την χθεσινή επικράτηση της Ένωσης. Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com