Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Βέρντε και ΑΕΚ «θετικοί» για Αραβία

Βέρντε και ΑΕΚ «θετικοί» για Αραβία

 Ταξίδι στην Αραβία  έκαναν οι εκπρόσωποι του Ιταλού εξτρέμ, με τον παίκτη να βλέπει τη μεταγραφή του τώρα με διαφορετικό μάτι και την ΑΕΚ να το συζητά.

Το θέμα με την ενδεχομένη παραχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε από την ΑΕΚ παραμένει ανοιχτό.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ενδιαφέρον προέκυψε χθες πως υπάρχει από ομάδα της Αραβίας, με τους εκπροσώπους του παίκτη να ταξιδεύουν μέσα στον Ιούλιο για την υπόθεση της ενδεχομένης μεταγραφής του παίκτη.

Αρχικά ο Ντανιέλε Βέρντε δεν έδειχνε θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Αραβία, όταν πριν μερικούς μήνες είχε εκφράσει ενδιαφέρον η Αλ Αϊν. Πλέον τώρα δείχνει να είναι πιο «ζεστός», από την δική της πλευρά η ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένη να εξετάσει και να συζητήσει μια πρόταση που θα έρθει για την παραχώρηση του παίκτη. Αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση, όμως αυτό δεν αποκλείεται να έρθει σύντομα.

Σε περίπτωση που έρθει πρόταση για πώληση του Βέρντε, θεωρείται δεδομένο πως η ΑΕΚ θα αποκτήσει παίκτη για να καλύψει το κενό του. Από τη λίστα της ΑΕΚ δεν έχει διαγραφεί το όνομα του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, παρά τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που έχουν οι εκπρόσωποι του παίκτη που δεν άρεσαν στην Ένωση στο ραντεβού που είχαν στην Αθήνα με τον Έντσο Ραϊόλα.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Αρνητική απάντηση του Σιμάο για αποδέσμευση με αποζημίωση

  Η ΑΕΚ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Νταβίντ Σιμάο. Σε επαφές βρίσκεται …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com