Αρχική / AEKPASSION / Βιάζεται για… ΑΕΚ ο Εντσάμ!

Βιάζεται για… ΑΕΚ ο Εντσάμ!

Ο Γάλλος χάφ είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται από την Σέλτικ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση της Σέλτικ και είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο της Γλασκόβης. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση για να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Εντσάμ.

Ο Γάλλος μέσος λοιπόν θέλει να «τρέξει» τις εξελίξεις και να μείνει άμεσα ελεύθερος. Έχει δώσει εντολή στον εκπρόσωπο του να ξεκινήσει τη Δευτέρα συζητήσεις με τη Σέλτικ ώστε μέσα στην εβδομάδα να κλείσει το θέμα. Να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες και ο Εντσάμ να πάρει την ελευθέρας του που θα ανοίξει το δρόμο για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένει να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια και στελεχώνουν την ΑΕΚ Β’

Η ΑΕΚ έκανε πραγματικότητα το όνειρο του Λαέρτ Πάπα και του Γιάννη Πιτιλάκου καθώς οι …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com