Δημοσίευμα από την Σερβία αναφέρει πως ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ βλέπει τον χαφ της Μονπελιέ για αντικαταστάτη του Κρίστισιτς.
Ο Νέναντ Κρίστισιτς αναμένεται να αποχωρήσει από την Ένωση το καλοκαίρι, ενώ σε συνδυασμό με τον σοβαρό τραυματισμό του Σιμόες η ομάδα θα ψαχτεί για – τουλάχιστον – έναν αμυντικό χαφ. Το σερβικό μέσο «Republika.rs» τονίζει πως ο Μιλόγεβιτς έχει προτείνει τον Λε Ταλέκ για τη θέση των χαφ, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σκοπεύει να πάρει στη νέα του ομάδα, την ΑΕΚ, ένα αγαπημένο του όνομα, τον Νταμιάν Λε Ταλέκ. Ο ίδιος αποχωρεί από το Μονπελιέ και ξεκινά την αναζήτηση νέα ομάδας. Η ομάδα των Αθηνών θα παίξει στο Conference League, οπότε χρειάζεται σοβαρές ενισχύσεις και ο Γάλλος σίγουρα θα συνεισφέρει σημαντικά με την εμπειρία και την ποιότητά του.
Ο Μιλόγεβιτς και ο Λε Ταλέκ γνωρίζονται πολύ καλά λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας του στο «Μαρακανά». Ο Λε Ταλέκ είχε συμβόλαιο περίπου 450.000 ευρώ καθαρά ανά σεζόν στο Μονπελιέ και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι θα ζητούσε από την ΑΕΚ συμβόλαιο 800.000 ευρώ ετησίως. Είναι ένα σοβαρό ποσό για τον προϋπολογισμό του συλλόγου της Αθήνας, αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού θα «καλυφθεί» από τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.
Δηλαδή, παρά την άφιξη του Μιλόγεβιτς στον πάγκο, τίποτα δεν έχει αλλάξει στα σχέδια του Σέρβου μέσου. Θέλει να αφήσει την ΑΕΚ φέτος το καλοκαίρι και να φύγει ως ελεύθερος. Και ο μισθός του 600.000 ευρώ ετησίως από την επόμενη σεζόν θα κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου της Λε Ταλέκ».

