Βόλεϊ Γυναικών: Ανακούφιση για την κατάσταση των Βεργίδου και Διώτη

Ελπιδοφόρα νέα από το ιατρικό δελτίο αναφορικά με τους τραυματισμούς των δυο αθλητριών.

Αρκετά ελπιδοφόρα ήταν τα νέα, έπειτα από τη γνωστοποίηση του ιατρικού δελτίου σχετικά με τους τραυματισμούς της Όλγας Βεργίδου και Γιώτας Διώτη στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά την πρώτη, εν τέλει έχει υποστεί κάκωση και όχι ρήξη χιαστού με την αυριανή μέρα να είναι κρίσιμη προκειμένου να διαπιστωθεί το διάστημα της αποθεραπείας της.

Επιπλέον, ευχάριστα είναι τα νέα και για την περίπτωση της Διώτη, η οποία γλίτωσε το κάταγμα, ωστόσο της τοποθετήθηκαν τέσσερα ράματα και έβαλε το δάχτυλο σε νάρθηκα.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -