Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολο έργο είχε η ΑΕΚ απέναντι στη Θέτιδα 

Η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης των «κιτρινόμαυρων» πήρε τη νίκη απέναντι στη Θέτιδα με 3-0 στα σετ για την 8η αγωνιστική της Volley League.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε εύκολη νίκη απέναντι στη Θέτιδα σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ του Ολυμπιακού Χωριού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League.

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ μπήκε από νωρίς στη θέση του οδηγού παίρνοντας προβάδισμα με 10-8. Στη συνέχεια ο «Δικέφαλος» είχε ένα ξέσπασμα με αποτέλεσμα να πάρει μαξιλαράκι ασφαλείας (16-9). Η ΑΕΚ κατέκτησε εύκολα το σετ με 25-10.

Στο δεύτερο σετ η «Ένωση» μπήκε εξίσου δυνατά ξεκινώντας με προβάδισμα 9-3. Η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση όμως η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο (20-14). Οι «κιτρινομαυρες» πήραν και το δεύτερο σετ με 25-18.

- Advertisement -

Στο τρίτο σετ η Θέτις αιφνιδίασε με το 0-3 αλλά η ΑΕΚ εν συνεχεία έφερε και πάλι τον έλεγχο στα δικά της χέρια με 7-6. Η «Ένωση» κατάφερε να ξεφύγει με 16-10 και τελικώς έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-17 και πανηγύρι μια εύκολη νίκη.

Τα σετ: 25-10,25-18, 25-17

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -