Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Βόλεϊ γυναικών: στα χαρτιά πήρε το ματς με την ΑΕΚ ο Άρης

Βόλεϊ γυναικών: στα χαρτιά πήρε το ματς με την ΑΕΚ ο Άρης

Τις πρακτικές των αφεντικών τους κατά 100% έχουν υιοθετήσει οι Αρειανοί, δεν δέχτηκαν την αναβολή του αγώνα λόγω covid και τον κέρδισαν στα χαρτιά. 

Στην ομάδα της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού και η Ερασιτεχνική με ανακοίνωσή της ζήτησε την αναβολή του αγώνα. Το σωματείο του Άρη όμως, καθώς ήταν δική του επιλογή να δεχτεί ή όχι την αναβολή, αποφάσισε να μην παίξει τον αγώνα στο γήπεδο κάποια άλλη στιγμή αλλά να τον κερδίσει στα χαρτιά. Έτσι, με ανακοίνωσή της, η ΕΟΠΕ έκανε γνωστό πως ο Άρης παίρνει στα χαρτιά το ματς με την ΑΕΚ, για τη Volley League Γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Με σημερινή απόφασή του και σε έκτακτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, επικύρωσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων, της 19ης Νοεμβρίου 2021 σχετικά με την τύχη του αγώνα ΑΡΗΣ-ΑΕΚ για τη Volley League γυναικών, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 20/11/2021.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ότι ο αγώνας ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ δεν θα διεξαχθεί και η ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ χάνει τον αγώνα με 0-3 σετ και 00-75 πόντους (απώλεια αγώνα η οποία δεν προσμετράται στα όσα ορίζονται στο άρθρο 21 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων – ΓΚΟΔΠ).

Η Επιτροπή έλαβε υπόψη: 1) Τον εβδομαδιαίο πίνακα συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων covid-19 της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ για το χρονικό διάστημα 14-20/11/2021 που απεστάλη σήμερα (19/11/2021), από τον οποίο προκύπτει ότι υπάρχουν 5 θετικά κρούσματα covid-19.

2).Την παρ. 15.4.5. του υπ’ αριθμ. πρωτ. 4859/17.11.2021, εγκεκριμένου από τη ΓΓΑ, Υγειονομικού Αγωνιστικού Πρωτοκόλλου Πετοσφαίρισης που αναφέρει: «Αν στην ομάδα εντοπισθούν 4 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές/τριες που είχαν συμμετοχή σε προηγούμενους αγώνες και κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν από αγώνα, τότε ο επόμενος αγώνας δεν διεξάγεται».

3).Το άρθρο 10 της Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος, όπως αυτό συμπληρώθηκε με την υπ’ πρωτ. 4146/8.10.2021 Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη.

Και αφού διαπίστωσε ότι: η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ σύμφωνα με την παρ. 15.4.5. του υπ’ αριθμ. πρωτ. 4859/17.11.2021 Υγειονομικού Αγωνιστικού Πρωτοκόλλου Πετοσφαίρισης, δεν μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ της 20/11/2021 αποφάσισε ομόφωνα οτι: σύμφωνα με το άρθρο 10 της Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος, όπως αυτό συμπληρώθηκε με την υπ’ αρ. πρωτ. 4146/8.10.2021 Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη, ο αγώνας ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ δεν θα διεξαχθεί και η ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ χάνει τον αγώνα με 0-3 σετ και 00-75 πόντους (απώλεια αγώνα η οποία δεν προσμετράται στα όσα ορίζονται στο άρθρο 21 του ΓΚΟΔΠ)».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Η ατζέντα του τριημέρου

Μείνετε συντονισμένοι στο πιο ΑΕΚτζήδικο site, για να μη χάνετε ούτε λεπτό από τους αγώνες …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com