Βόλεϊ Γυναικών: Στην ΑΕΚ η Ξανθοπούλου

Αποκτήθηκε από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της «Ένωσης» η 23χρονη πασαδόρος Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

«H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Παναγιώτα Ξανθοπούλου. Η 23χρονη (21/10/1999) διεθνής πασαδόρος, ύψους 1,80 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Παναγιώτα Ξανθοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αίαντα Ευόσμου, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2013 έως το 2017. Ακολούθησε η μεταγραφή της στον ΑΟ Θήρας, με τον οποίο κατέκτησε για δύο διαδοχικές χρονιές την 3η θέση στη Volley League Γυναικών, ενώ υπήρξε και φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος το 2019. Το 2019 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε για τρία χρόνια κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος (2019-20), ενώ ακολούθησε ο ΑΣΠ Θέτις.

- Advertisement -

Παναγιώτα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -