Αρχικη / AEKPASSION / Βόλεϊ Γυναικών: Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη

Βόλεϊ Γυναικών: Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη

Το γυναικείο τμήμα του βόλεϊ της «Ένωσης» θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ορίστηκε ο αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ κόντρα στην αντίστοιχη του Άρη Θεσσαλονίκης για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 18:45 ώρα Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί κλειστό γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, που αποτελεί την νέα έδρα του τμήματος.

Διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μάλφας, Μεταξά, ενώ οι επόπτες που συμπληρώνουν την διαιτητική ομάδα θα είναι οι Σταυράτη, Παπαχατζής. Τέλος στην γραμματεία για το παιχνίδι αυτό θα βρίσκεται η Μισιάκα.

Περί Πολύαρχος Καπάλας

Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΕΚ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: «Προστατέψτε το σπίτι μας, προστατέψτε την ΑΕΚ!»

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ στον κόσμο της σχετικά με τον αγώνα. Η ΑΕΚ καλεί τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *