Βόλει Γυναικών: Μόνο την νίκη με Άρη!

Με στόχο την νίκη τα κορίτσια της ΑΕΚ.

H «Ένωση» υποδέχεται το Σάββατο (19/02, 18:45) τον Άρη για την 22η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» αναζητούν την νίκη απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ΑΕΚ στην βαθμολογική κατάταξη.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε live streaming από το AEK A.C. TV.

- Advertisement -

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η Μαριάννα Μπελιά δήλωσε στο aek.gr: «Στο αυριανό ματς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αποτελείται από αξιόλογες Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως και σε κάθε παιχνίδι. Έξτρα κίνητρο για να πάρουμε την νίκη και το τρίποντο είναι ότι έχουμε χάσει το εκτός παιχνίδι κόντρα με τον Άρη στα χαρτιά, λόγω πανδημίας και ατυχίας που βρισκόταν εκείνη την περίοδο στην ομάδα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -