Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Βόλτα με drone της ΑΕΚ πάνω από το γήπεδο! (vid)

Βόλτα με drone της ΑΕΚ πάνω από το γήπεδο! (vid)

Δείτε φανταστικά πλάνα πάνω από το στολίδι της Νέας Φιλαδέλφειας με αποκλειστικές εικόνες του AEK TV!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΑΕΚ:

Συμπληρώθηκαν 89 χρόνια από τα πρώτα εγκαίνια της έδρας που κατασκεύασαν με τα ίδια τους τα χέρια οι πρόσφυγες, που εγκατέλειψαν τις πατρογονικές τους εστίες στα παράλια της Μικράς Ασίας, και τα νέα τείχη της ιστορίας μας στέκουν και πάλι ψηλά και αγέρωχα.

Το στέγαστρο έχει ήδη καλύψει το μισό γήπεδο, εκτείνεται πάνω από το πέταλο της Θύρας 21 και της πλευράς στον πεζόδρομο της Καππαδοκίας και απομένει η τοποθέτηση της ειδικής μεμβράνης πάνω από την πλευρά της παλιάς Θύρας 3 και η συνολική κατασκευή του στεγάστρου στο νότιο πέταλο της παλιάς σκεπαστής.

Το drone του ΑΕΚ ΤV αποτυπώνει κατά τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τη σημερινή εικόνα της «Αγιά Σοφιάς» με πλάνα που κόβουν την ανάσα και αποδίδουν στην πραγματική του διάσταση την ομορφιά του έργου, που θα επαναφέρει την ομάδα μας στις ράγες της καταγωγής και της ιστορίας της.

Μία εικόνα που καθημερινά τροποποιείται ενώ έχουν περάσει είκοσι μήνες από την έναρξη των εργασιών και από την πρώτη πλάκα τσιμέντου στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας.
Απλά απολαύστε το νέο μας σπίτι!

Εκεί που θα στεγαστούν και πάλι τα δικά μας όνειρα!

Εκεί που θα δούμε και πάλι την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί και να μεγαλουργεί!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ολιβέιρα: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, το μυαλό μου είναι 200% εδώ!»

Τις δικές του απαντήσεις δίνει ο Πορτογάλος σέντερ φορ για όσα γράφονταν το τελευταίο διάστημα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com