Αρχική / Αρχική Σελίδα / Βράνιες: «Σχέση αγάπης με την ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της ζωής μου»

Βράνιες: «Σχέση αγάπης με την ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της ζωής μου»

Ο Όγκνιεν Βράνιες συντηρείται στην επικαιρότητα της ομάδας μας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Πιο πρόσφατη περίπτωση, η συνέντευξη του Βόσνιου αμυντικού στο gazzetta.gr.

Για την πιθανή επιστροφή του στην ΑΕΚ: «Κανείς από την ΑΕΚ δεν επικοινώνησε μαζί μου. Θα πρέπει να ρωτήσεις την ΑΕΚ γι’ αυτό. Για την ακρίβεια, η τελευταία επικοινωνία μας ήταν τον περασμένο Αύγουστο. Γράφονται πολλά ψέματα και ανακρίβειες για μένα κάθε μέρα. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αναφέρουν πως θα έρθω στην ΑΕΚ εάν ρίξω τις απαιτήσεις μου κάτι που ασφαλώς είναι ψέματα. Δεν μου αρέσει να μου συμπεριφέρονται λες και είμαι σκυλί».

Για την πρόταση της ΑΕΚ: «Η πρόταση που μου έγινε τον Αύγουστο ήταν για συμβόλαιο τριών ετών, αλλά το ποσό ήταν υπερβολικά χαμηλό. Δεν ζήτησα κάτι. Ο κόσμος λέει πως ο Βράνιες είναι μ@*#ας και τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά, όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχω αποδείξει εάν ισχύει αυτό. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έβαλε χρήματα στα ταμεία της από την μεταγραφή μου στην Άντερλεχτ. Αυτή τη στιγμή όμως έχω ομάδα και το συμβόλαιο μου είναι υψηλό».

Για τον αν είχε επαφή με τον Κονέ: «Δεν μου έχει τηλεφωνήσει ο Κονέ. Γνωριζόμαστε ασφαλώς, αφού ήμασταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει καμιά επικοινωνία».

Για προτάσεις από άλλες ομάδες: «Υπάρχουν ήδη τέσσερις ομάδες από την Τουρκία που ενδιαφέρονται για την απόκτηση μου. Αγαπώ την ΑΕΚ, αλλά όσα λέγονται για μένα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Εάν δεν βρω αυτό που θέλω θα μείνω στην Άντερλεχτ. Εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΚ».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Σαν πηγαίνει στη Θεσσαλία…

Μια πολύ θετική παράδοση έχει η ΑΕΚ όταν πηγαίνει στην Θεσσαλία για να αντιμετωπίσει τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com