Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης πριν την έναρξη του αγώνα στην Αγιά Σοφιά Opap Arena (ΑΕΚ-Άρης) βράβευσε με το Μετάλλιο τιμής «Χρυσός Δικέφαλος Αετός» 3 σημαντικά πρόσωπα.
Οι κύριοι Πόλυς Χατζηωάννου, Πέτρος Παππάς και Γιάννης Σαραντίτης ήταν οι 3 άνθρωποι που βραβεύτηκαν από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης, για την προσφορά τους στην κατασκευή του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Άρη, η ΠΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης βράβευσαν με το Μετάλλιο Τιμής «Χρυσός Δικέφαλος Αετός» τρία διακεκριμένα μέλη της οικογένειας της ομάδας μας. Οι κ.κ. Πόλυς Χατζηωάννου, Πέτρος Παππάς και Γιάννης Σαραντίτης τιμήθηκαν για την πολύτιμη βοήθεια τους στο έργο της κατασκευής του νέου μας σπιτιού στην Νέα Φιλαδέλφεια.




