Το βραβείο Fair Play του ΠΣΑΠΠ πήρε από τα χέρια των γονιών του Άλκη Καμπάνου ο άσος της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο για τον τρόπο που πανηγύρισε μετά το υπέροχο γκολ που πέτυχε εις βάρος του Άρη.
Ο αρχηγός και ηγέτης της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο στη σημερινή 41η γιορτή του ΠΣΑΠΠ τιμήθηκε για τον πανηγυρισμό που έκανε στο πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός παίκτης της Ένωσης, πήρε το βραβείο από τα χέρια των γονιών του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 2022.
Ο Αραούχο σχημάτισε το γράμμα «Άλφα» με τα δάχυλά του και ο ΠΣΑΠΠ τον τίμησε με το βραβείο του «ευ αγωνίζεσθαι» με τους γονείς του Άλκη να του παραδίδουν. Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ, όμως, δεν το κράτησε…Το παρέδωσε άμεσα στους γονείς του Άλκη

