Ο εξαιρετικός φωτογράφος Μάριος Βασιλόπουλος που μας έχει χαρίσει μοναδικά στιγμιότυπα από τους αγώνες της ΑΕΚ, θα βραβευτεί από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για την καταπληκτική αποτύπωση της στιγμής που ο Ορμπελίν Πινέδα πανηγυρίζει ένα γκολ του κάνοντας το χαρακτηριστικό backflip, μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του και το φωτογραφικό στιγμιότυπο τον καταγράφει τη στιγμή που είναι με το κεφάλι προς τα κάτω, με τους Καλοσκάμη, Πήλιο να παρακολουθούν περιχαρείς!

To aekpassion.gr έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί πολλές φωτογραφίες του Μάριου Βασιλόπουλου, οι οποίες ξεχωρίζουν και χαρακτηρίζονται από ζωντάνια και συναισθήματα.
Ο ΠΣΑΤ την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαρτίου 2026, στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, στην ετήσια εκδήλωση του για τα δημοσιογραφικά βραβεία, θα απονείμει το βραβείο ”Ανδρέας Καλογερόπουλος” στον Μάριο Βασιλόπουλο για την παραπάνω φωτογραφία.
Μάριε σου ευχόμαστε συγχαρητήρια, πάντα ανάμεσα στους κορυφαίους και σε ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνεις να μπορούμε να δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τους αγώνες της ΑΕΚάρας μας!







